sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Salata Norvegiana

Clona de Salata Norvegiana 

O alta reteta usoara, sanatoasa, cu peste, pentru a scadea excesele de grasimi animale nocive si a le inlocui cu grasimi pscicole si vegetale, mai putin nocive si a introduce in organism mari cantitati de verdeturi, fibre, vitamine.

Se ia somonul afumat si se taie patratele mici;
Se taie marunt avocadoul, se pune peste somon si se stoarce lamaia peste el





















Se taie castravetele, esalota, ardeiul, apoi ouale fierte

















Se adauga salatele (neapart salata verde si rucola)
Se amesteca totul si se lasa in vas, la rece, acoperit, cateva ore; aceasta manevra favorizeaza schimburile de gusturi intre plante.

Se prepara separat un sos de iaurt cu marar, cam 5 fire de marar si un pic de sare la 250 ml iaurt gros; in farfurie se serveste salata si se acopera cu sos.
Se serveste cu apa plata cu lamaie.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu